Boformer efter paragraf 107 og 108

Hos opholdsstedet DSI Hedegaard har vi forskellige boformer. Vi har 2 afdelinger med hver 6 pladser. 

Der er godkendte pladser efter servicelovens paragraf 66, stk. 1 samt paragraf 107 og paragraf 108.

Med udgangspunkt fra DSI Hedegaard ydes også (paragraf 85) støtte til borgere i egen bolig. Vi tager imod beboere fra hele Danmark.

Afdeling Hedegaard

Afdeling Hedegaard er beliggende på en tidligere dyrlægegård omgivet af skøn natur – 4 kilometer nord for Skjern.

Stuehuset rummer fællesrum som køkken, stue, kontor og soverum til rådighedsvagten samt en to-værelses bolig til en beboer. I sidefløjen har vi 5 to-værelses lejligheder til beboere samt soverum til rådighedsvagten, mødelokale, festsal, fitnessrum og lokaler til forskellige aktiviteter.

I laden er der indrettet værksted til reparation af knallerter, havetraktorer og meget mere. Derudover er der indrettet et hobbyrum til kreative aktiviteter. Bag huset er der gokartbane, fodboldbane og bålplads. På afdeling Hedegaard har vi god plads, både indendørs og udendørs, og alle har til enhver tid mulighed for at være for sig selv eller sammen med andre.

Til gården hører også 27.000 m2 jord. En del ligger ved Ganer Å med rige muligheder for at fiske og sejle i kano. Der er som udgangspunkt 3-4 medarbejdere i eftermiddags- og aftentimerne samt weekender og ferier, der er altid sovende vagter, som kan tilkaldes. Som nabo til afdeling Hedegaard ligger vores aktivitets- og samværsbud.

Afdeling Industrivej

Afdeling Industrivej er beliggende i et stort parcelhus i Skjern By – cirka 10 minutters gang fra bymidten. I huset er der, udover fællesstue og køkken, 6 to-rumsboliger med eget bad og toilet. Fire af lejlighederne er med egen indgang, stue, soveværelse, køkken og bad. På afdeling Industrivej tilpasses personalenormeringen det behov, som de aktuelle beboere måtte have.

Lær mere om paragraf 108 og paragraf 107

Sidder du med inde med spørgsmål som ”hvad er paragraf 107?” eller ”hvad er paragraf 108?” – så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi informerer gerne yderligere om vores botilbud, hvis du ønsker det.

Sidder du inde med spørgsmål angående vores botilbud?

Du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere. Du kan også klikke dig videre på siden og læse mere om, hvem vi er og hvad vi kan tilbyde.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Hvem er vi

Selvejende Institution Hedegaard

Holstebrovej 92, 6900 Skjern

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

29 36 00 79

info@botilbudhedegaard.dk

CVR: 30293363

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.