​Bæredygtighed

På Hedegaard er vi meget optaget af at være et socialt botilbud, med tanke og respekt for det omkringliggende samfund, vores land og vores verden.

Det betyder vi forsøger at indtænke miljørigtige og bæredygtige løsninger i det daglige. både på kort og lang sigt, men også på flere niveauer. 

På beboer niveau italesætter vi, hvordan man passer på miljøet og sparer på vores resurser. Det behøver ikke være store forkromede planer, men små ting, som man kan gøre i det daglige, som f.eks. affaldssortering, slukke lys osv. På sigt vil vi gerne motivere beboerne til at forpligte sig på mål/aftaler omkring bæredygtighed og miljø. F.eks. affaldssortere, cykle på arbejde osv.

På institutions niveau tænker vi bæredygtighed ind i forhold til indkøb og langsigtede investeringer.  Vi benytter os af økologiske lokale madvarer ind, som økonomien tillader det. Også i forhold til rengøringsmidler bruger de mest miljøvenlige alternativer.

i 2023 fik vi på Hedegaard etableret jordvarme, da den eksisterende varmekilde (træpiller) ikke var økonomisk og miljømæssigt optimalt.

Sidder du inde med spørgsmål angående vores botilbud?

Du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere. Du kan også klikke dig videre på siden og læse mere om, hvem vi er og hvad vi kan tilbyde.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Hvem er vi

Selvejende Institution Hedegaard

Holstebrovej 92, 6900 Skjern

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

29 36 00 79

info@botilbudhedegaard.dk

CVR: 30293363

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.