Seksualvejledning

​På Hedegaard har vi et åbent, ærligt og fordomsfrit miljø, også når det gælder seksualitet. Vi tror og arbejder ud fra at alle mennesker har ret til at have og udleve deres seksualitet, i det omgang der er muligt og lovligt. Derfor tilbyder vi rådgivning og vejledning, i præcist det borgerne giver udtryk for at have lyst til at tale om eller blive vejledt i.

Vi tager afsæt i borgerens kunnen og kognitive funktionsniveau og laver materiale ud fra det. Vi arbejder både med gruppeorienteret og individuelt vejledning. Borgerne bliver tilbudt at deltage i månedlige temaaftner, kursus og individuelt seksualvejledning. Emnerne i temaaftenerne kan f.eks. handle om grænser, samtykke og følelser. Hvordan temaerne udformes afhænger af borgernes dagsform og indlevelse. Vi afholder også forskellige kurser, f.eks. kærestekursus.

Vi har to uddannet seksualvejledere ansat, som kontinuerligt danner rammen for seksualvejledning og rådgivning. Alle ansatte på Hedegaard kan varetage seksualvejledning, hvis det skyndes forsvarligt og giver mening. Der er altid borgeren der bestemmer, hvem vedkommende vil vejledes af.

Borgerne har lavet deres helt egen seksualpolitik, både deres egen private men også Hedegaards offentlige seksualpolitik for dem, som bor på Hedegaard. Den er for nylig blevet publiceret i en folder. Vi gør meget ud af at arbejde med borgerinddragelse, for at sikre borgerne bliver hørt og inddraget i alt der omhandler dem.

Derudover tilbyder vi også interne og eksterne ydelser, som:

·​Undervisning

·​Vejledning, sparring og rådgivning

·​Bistå i VISO ved sager og supervision

·​Vejledning borgere i forskellige målgrupper

·​Afholde kurser, temadage – både for personalegruppen og borgergruppen

·​Udarbejdelse af seksualpolitik

Sidder du inde med spørgsmål angående vores botilbud?

Du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere. Du kan også klikke dig videre på siden og læse mere om, hvem vi er og hvad vi kan tilbyde.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Hvem er vi

Selvejende Institution Hedegaard

Holstebrovej 92, 6900 Skjern

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

29 36 00 79

info@botilbudhedegaard.dk

CVR: 30293363

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.